|       Kontakt       |       Distribution       |       Handelsvilkår            Om os       |       Anmeldelser       |       Kommentarer       |


   PRODUKT INFO
    - Hvad er Hyperglides?
    - Specifikationer
    - Instruktion
    - Vedligehold
 .
   FEEDBACK

    - Kommentarer

    - Anmeldelser
 .
 
  SHOP
    - Køb her

 .
   KONTAKT

    - Distribution
    - Om os

.


   WEBdanes ApS
    Håndværkervej 2-4
    9560 Hadsund

   
    Tlf. 9837 4333
    salg@webdanes.dk


Kommentarer 
 
Kommentar:
"Dette er det bedste produkt nogensinde, ens glid når man bruger Hyperglide er virkelig det bedste man kan få, når man bruger standard teflon eller skatez er det gode glid væk efter et par dage, og man bliver nød til at skifte igen, men med Hyperglides har man det samme glid i flere måneder!"
 
Nuværende klan:
H2k.Thermaltake
Tidligere klaner:
SK-Gaming
The Titans


 
Kommentar:
"Jeg har prøvet næsten alle teflon og skatezprodukter på markedet, og jeg må sige at Hyperglide vinder stort over dem alle. Ikke nok med at holdbarheden er meget bedre, så er de superglatte og får musen til at flyve over musemåtten med minimal friktion."

 
Nuværende klan:
Ukendt.
Tidligere klaner:
Whatever

team gamelaunch
Team Denmark


 
Kommentar - kram:
"For at gøre det simpelt, så er dette klart det bedste produkt tilgængeligt for folk som vil have det bedste glid på deres overflade. Vi har alle prøvet
normale skatez, og de billige teflon produkter, men når man bruger disse, skal man skifte - ja næsten hver dag, for at have det samme glid på sin overflade. Med hyperglides vil du have det samme glid i flere måneder, og det bedste er at det er meget billigere end at købe teflon hele tiden! Med kun 1 pakke hyperglides får du 2 sæt fødder til din mus, og for næsten slet ingen penge, hvordan kan Hyperglide ikke være det bedste produkt tilgængeligt?"
 
Nuværende klan:
Ukendt.
Tidligere klaner:
The Titans
SoA
Playtown
Gamelaunch
team edge


 
Kommentar - torM:
"Jeg har faktisk aldrig rigtigt brugt skatez, jeg har altid købt Logitech musene pga. fødderne på dem, og det har været den største grund til jeg overhovedet har købt Logitech, men med Hyperglides kan jeg købe hvilken som helst mus jeg vil! Det er et produkt man kan bruge hele livet ;) <3 Hyperglide!"
 
Nuværende klan:
Ukendt.
Tidligere klaner:
Dynamic-Crew
SoA
mTw.aTn
Whatever

team gamelaunch
MYM


 
Kommentar - calcer:
"Hyperglides er en meget bedre mulighed når man snakker om skatez, Hyperglide giver et meget bedre glid, og glat følelse end normal teflon og skatez, for ikke at glemme de kan bruges i flere måneder."
 
Nuværende klan:
Ukendt.
Tidligere klaner:
SK-Gaming
team edge

.

        The Hyperglide name, logo and pictures are copyrighted by Hyperglide.net. All other contents are copyrighted by WEBdanes.dk.