|       Kontakt       |       Distribution       |       Handelsvilkår            Om os       |       Anmeldelser       |       Kommentarer       |


   PRODUKT INFO
    - Hvad er Hyperglides?
    - Specifikationer
    - Instruktion
    - Vedligehold
 .
   FEEDBACK

    - Kommentarer

    - Anmeldelser
 .
 
  SHOP
    - Køb her

 .
   KONTAKT

    - Distribution
    - Om os

.


   WEBdanes ApS
    Håndværkervej 2-4
    9560 Hadsund

   
    Tlf. 9837 4333
    salg@webdanes.dk


Hvad er Hyperglide Mouseskates? 

Introduktion 
Mouseskates er stykker af jævn og glat (ofte teflon) tape der sidder på musen for at gøre den glattere og derved øger nøjagtigheden i spil. Det mouseskates gør er, at de reducere modstanden mellem musen og musemåtten. Som en sidegevinst beskytter mouseskates ligeledes de originale muse fødder og musemåtten ved brug. Dette sparer gamers udgifter til nye mus og musemåtter.

Hvorfor er Hyperglide Mouseskates forskellig fra andre mærker? 
Hyperglide opstod med det formål at give gamers et alternativ til de mouseskates på markedet, der hurtigt bliver slidt. Du ved hvad jeg mener. Hvor mange af os er så heldige at blive sponsoreret med ubegrænset forbrug af mouseskates?

Disse skates er lavet til “gamers” af en rigtig gamer og det er ikke løgn. Hyperglide skates har gennemgået seriøs markeds test af ivrige gamers som dig selv og som bestemt mener at Hyperglide Mouseskates er de bedste.

Hyperglide Mouseskates er opbygget efter tre hoved styrker: 
Glidende - Fordi Hyperglide skates er lavet af ren ustruktureret teflon, så musen glider perfekt over alle overflader.

Holdbarhed – Andre mærker mouseskates er så tynde at de bliver hurtigt slidte (ca. 2 ugers ved megen brug). Hyperglide skates er 0.50mm af ren ustruktureret teflon (se specifikationen). Dette giver det resultat at disse skates holder i flere måneder (
1.) Se  de testede holbarhedsresultater her.

Konsistens – Dette referer til at Hyperglide skates er i stand til at sørge for den samme "fornemmelse" fra den første dag du bruger det til det er totalt slidt flere måneder senere. Udvikleren af Hyperglide er selv en meget kræsen gamer, og forstår nødvendigheden af at have kontrol over musen under spillet. Kun gennem konsistens kan gamers virkelig forbedre deres spilleevner. Det er derfor vi alle investere i musemåtter og mouseskates. Det er derfor Hyperglide mouseskates er de bedste. 

1. Disse resultater er opnået via feedback fra forskellige gamers som har fulgt instruktionerne vedrørende applikation og vedligehold på dette site. Resultaterne varierer i svarerne fra umålelige og ustandardiserede faktorer som tryk og brugsoverflade. Venligst se disclaimer. 


Billeder:

.

        The Hyperglide name, logo and pictures are copyrighted by Hyperglide.net. All other contents are copyrighted by WEBdanes.dk.