|       Kontakt       |       Distribution       |       Handelsvilkår            Om os       |       Anmeldelser       |       Kommentarer       |


   PRODUKT INFO
    - Hvad er Hyperglides?
    - Specifikationer
    - Instruktion
    - Vedligehold
 .
   FEEDBACK

    - Kommentarer

    - Anmeldelser
 .
 
  SHOP
    - Køb her

 .
   KONTAKT

    - Distribution
    - Om os

.


   WEBdanes ApS
    Håndværkervej 2-4
    9560 Hadsund

   
    Tlf. 9837 4333
    salg@webdanes.dk


Anmeldelser 
 
Hardware-Test.dk:
"Jeg kan sige at det har givet mine nye mus nyt liv, og især min MX1000 har fået det godt igen. Glidepuder er i det hele taget en rigtig god investering, og jeg vil til hver en tid mene at den slags her, er af den gode slags. Mest fordi at der ikke skal klippes, og derefter klistres på. Hyperglide er klippet så de passer, og monteringen er utrolig nem."

Læs hele anmeldelsen her!


 
2tm.org:
"Men er de prisen værd? Ja, det må man sige, kvaliteten er helt i top. Man kan tydelig mærke forskellen efter man har skiftet til hyperglide. Bevægelserne med musen bliver lettere, og man opnår en bedre præcision end med standard teflon."

Læs hele anmeldelsen her!


 
TweakUp:
"Man kunne straks mærke, at teflonen fandt sig meget bedre tilpas på Steelpad 4D-måtten, og den var utrolig dejlig og let at arbejde på med på pågældende måtte. Dog var den ikke lige så god, som da man til sidst placerede den på QPAD-måtten, som er en stormåtte ligesom Aqua2-måtten."

Læs hele anmeldelsen her!

.

        The Hyperglide name, logo and pictures are copyrighted by Hyperglide.net. All other contents are copyrighted by WEBdanes.dk.